IPSO

IPSO

IPSO støttes av ekspertisen fra hovedselskapet Alliance Laundry Systems LLC – verdens ledende produsent av kommersielle vaskeriprodukter. IPSO-merkevaren støttes derfor 100 % av en av de aller beste ressursene i vaskeribransjen. Alliance Laundry Systems LLC har vært en verdensledende produsent av kommersielt vaskeriutstyr i mer enn 100 år. Vi er forpliktet til å kundene våre og til å levere produkter og tjenester av høy kvalitet til alle forbindelsene våre. Eksempler på disse er selvbetjente vaskerier, bofellesskap og internt installerte vaskerier, kommersielle kvalitetsvaskemaskiner og dessuten vanlige tørketromler til hjemmebruk.

Våre produksjonslokaler i USA og Europa har mer enn 2500 ansatte over hele verden – alle med en lidenskap for kvalitetsvaskerier.

Besøk

UNIVERN

UNIVERN

Univern er i dag en av Norges ledende leverandører av personlig verneutstyr og arbeidsklær
Siden den beskjedne begynnelse i 1977 med et sortiment bestående av arbeidshansker, vernebriller og vernesko er Univern i dag en av Norges ledende leverandører av personlig verneutstyr og arbeidsklær. Over 35 års erfaring har gitt oss den nødvendige kompetanse for å betjene et stadig mer krevende marked. I samarbeide med våre lokale forhandlere over hele landet kan vi levere alt du trenger for å utføre ditt arbeide på en sikker og komfortabel måte!

Besøk

HÖRMANN

HÖRMANN

I dagens marked for bygningskomponenter er porter, dører, karmer og portåpnere en del av Hörmann-navnet. Her er Hörmann-gruppen Europas ledende tilbyder.
Det skjedde som følge av at familiebedriften vokste jevnt og trutt i mange årtier, samtidig som den la vekt på innovasjon, kvalitetsgaranti og nærhet til kundene.

Besøk

RENHOLDSMASKINER.COM

Cleanfix maskiner produseres i Sveits, og er av høy kvalitet. Cleanfix AG har en høy innovasjonsgrad og produserer blandt annet renholdsroboter som idag er i innsats over hele Europa
Cleanfix produserer også maskiner (er underleverandør) for mange av de mest kjente og største leverandørene av renholdsmaskiner i Europa og USA.

Besøk

ABENA

ABENA

Abena, grunnlagt i 1953, er et dansk, familieeid produksjons- og handelsvirksomhet med hovedsete i Aabenraa i Sønderjylland. Konsernet som er representert med egne datterselskaper i en lang rekke land, leverer over 25.000 forskjellige produkter og opererer i mer enn 60 land verden over.

Besøk

SWEDOL

SWEDOL
Om Swedol

Hos Swedol kan proffen innom bygg-, anlegg-, transport- og industrisektoren – og andre som velger proffkvalitet – handle det de behøver.

Her finner du: el-artikler, verktøy, arbeidsklær, kjøretøydeler & tilbehør, hydraulikk, løft & last og forbruksvarer.

Besøk